Oj, Panowie, ten śnieg za oknami chyba humory Wam odbiera. Jak sobie przypomnę moje wymiany tekstów z J-2003 na Odkrywcy jakieś 5 lat temu wstecz, to przyłączam się do herrusowych życzeń
M.
_________________ "A jeśli Polska to właśnie ta oszczana klapa...???"
(Dzień Świra)
Unsere Spaten sind Waffen im Frieden,
unsere Lager sind Burgen im Land (...)
Unsere Spaten sind Waffen der Ehre,
unsere Lager sind Inseln im Moor
Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2004 Posty: 2195 Skąd: Gdynia_Rumia
Wysłany: Wto Sty 19, 2010 8:45 pm
kurna jesteście spięci jak zamek błyskawiczny i kurna jacyś nie życiowi, a Ty Łosiu to już wogule ostatnio zdziadziałeś. Zero luziku... i dystansu do świata.
Pozdro
Heruss
PS. Denzo nie kumam dlaczego przenisłeś ten temat do spraw wewnętrznch , wraca spowrotem tam gdzie był.
Heruss, tyle mówiłeś ostatnio o odnowie TPSu. Jak zaczynasz budowę wizerunku od obrażania kogoś na forum to fajnie Dzięki takim tekstom na forum, nasza opinia wcale nie robi się lepsza. Wychodzi na to, że Jaca ma kompleks TPS z wzajemnością.
Masz gumę do Jacy, fajnie. Ale przyklejając do niego gówno publicznie przy każdej nadarzającej się okazji zachowujesz się dokładnie jak on wobec nas.
Denzo próbował ratować sytuacje, niestety nie udało się, a szkoda. Heruss, zastanów się czasem czy warto podważać decyzję innych moderatorów
Jaca jest już skompromitowany na 99% for w internecie (1% to fora na których współrządzi). Schylając się do kogoś z taką opinią można tylko się ubrudzić
PS.
Mam wrażenie, że między Herussem i Jacą powstała jakaś szczególna zażyłość. Jeden bez drugiego nie może żyć. I nawzajem sobie śpiewają kawałek: "You drive me craaaazy...".
Ja z kolei im zaśpiewam: "It must have been love, love, love..."
PS.2
Heruss, wiesz że ja zawsze byłem mistrzem wiochy, dlatego pewnie Cię zdziwiły moje słowa. Ale ja robię wiochę we własnym gronie
o ja cie! znowu przypal.takie fajne male kameralne forum a tu kazdy z kazdym pozarty.strach sie odezwac bo zaraz leca joby. ciezko jest sie do was dopasowac panowie.nie mozna ciagle tylko o szkieletach walkach bombach bo taka monotematyka jest zwyczajnie nudna.ja wiem jest zima las nam przysypalo i z tad te spiecia.a to ze mowi sie o TPS-ie na innych forach to tylko dobrze o tym forum swiadczy.alkoholizmu nikomu nie polecam za to SEX zawsze.zaraz zalacze odpowiednie foto.chcecie?
Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2004 Posty: 2195 Skąd: Gdynia_Rumia
Wysłany: Czw Sty 21, 2010 9:46 pm
a po jakich forach? jesli mozna wiedziec? pewnie na ichNIM FORUM:mrgreen: jak poszło hehe to znaczy że tu zaglądają hehe czyli znowu się udała prowokacja A JEDnAK!!!!
Widzę,że zima nam wszystkim nie służy.Te śniegi i mrozy.Fakt,chłopaki rdzewieją,to i o zadymę(nie mylić ze śnieżną ) z byle powodu nie trudno.Trzymajcie się ciepło i aby do wiosny lub pierwszych roztopów,kiedy ziemia będzie miękka.A co mi tam-Najlepszego dla Jacy choć człeka nie lubię i to nie akurat z TPS-u. Jak Łoś zauważył tolerują go tylko tam gdzie współrządzi.A na opinię zapracował dzięki sobie samemu.To tyle od gawędziarza.
_________________ "O Panie, wejrzyj sprawiedliwie na walkę naszą w ciemną noc..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum